Allmänt Golf, Golf erbjudanden

Specialerbjudanden för golf

 
 
 
 
 
👋 Tips & insidernyheter Upptäck de senaste golfproduktuppdateringarna och bästsäljare av de ledande varumärkena.
 

Golf är inte fysiskt speciellt tung sport men det kräver bäst tränade färdigheter, utmärkt banledning och mentalt spel, den bästa utrustningen och sist men inte minst måste du se bra ut.


Det i åtanke jag söker produktnyheter och användbara saker för att spela bättre för att presentera vad som är hett på golf idag.

Lassi Pensikkala blogg: Specialerbjudanden för golf

 

 ⬇️⬇️⬇️
 
Jag informerar dig om golf • De viktigaste dagliga nyheterna över hela världen
 
Golf hälsningar
 
Lassi Pensikkala
 
Läs mer
 

 
Lassi Pensikkala, Guayaquil Country Club, Torneo FEG Federacion Ecuatoriana de Golf
 
(null)
 
 
 
  •  Golfbollsutprovning
 
Golfbollen är den enda utrustningen som en golfspelare kommer att använda på varje slag av varje runda.  Ändå är många spelare omedvetna om vikten av att spela en golfboll som är lämplig för deras spel
 
Golfbollsutprovning är inte bara för Tour-proffs eller andra mycket skickliga golfare.  Varje golfare, oavsett förmåga, ålder och kön, kan dra nytta av att gå igenom en golfbollsanpassning.  En golfboll som passar en golfspelares spel kommer att hjälpa dem att spela bättre, skjuta lägre poäng och njuta av spelet ännu mer.
 
  • Få golfspecialutgåvan till din e-postinkorg här!
 
(null)
 
 
 
  • Hook eller fade?
 
Du vet att 99,9 % av golfarna kämpar med ett eller flera av dessa problem eller med något annat problem.  När du spelar dåligt är det absolut inget kul.  För att njuta av golf behöver du konsekvens, bra sving och utmärkt banhantering.  Och du behöver bra golfutrustning.
 
 
  • Missar du puttar?
 
Träning är nyckeln.  Att träna ofta är inte dyrt och det kan vara jättekul.  Senast när du ser resultaten på golfbanan.  Putting är hälften av poängen.
 
 
(null)
 
 
  • Kan du blanda golfklubbmärken?  Och hur är det med begagnade golfklubbor?
 
Att använda begagnade golfklubbor och sjöbollar är det mest ekonomiska sättet att spela med den bästa golfutrustningen och uppnå bästa resultat.
 
Jag ska ge dig några förslag här för att undvika att spendera för mycket pengar och göra onödiga ändringar.  Det finns en god chans att du kommer att göra det bästa av dina nuvarande golfklubbor med små ytterligare ändringar.
 
Alternativt, skaffa de senaste modellerna av golfklubbor eller köp tidigare modeller från de fantastiska erbjudandena här.
 
Kan du blanda golfklubbmärken?  Ja.  Ännu viktigare, bör alla dina klubbar vara samma varumärke?  Nej inte alls.  Många amatörspelare är oroliga för att blanda ihop många olika golfklubbor.  För det mesta har det tekniskt sett inga negativa effekter på ditt golfspel.  Se exempel på LPGA ex Nr 1 Ko Jin-young.
 
Om du spelar bra golf med något blandat set eller märke av klubbor kan det enda problemet vara att det inte ser bra ut, eller att du behöver en liten teknisk fix som att byta grepp.  Ibland är det vettigt att byta putter eller byta ut långa järn med hybrider.  Innan du byter hela golfsetet, tänk på dessa viktiga punkter.
 
  •  Golfutrustning Sverige 🇸🇪
(null)
 
Sveriges bästa erbjudanden just nu på golfutrustning – Golfklubbor, Golfbollar, Golfväskor
 
Läs mer